Instruktører

Dany Levy-Schousboe

Jeg er instruktør og bestyrelsesmedlem hos Krav Maga Jyllinge. Jeg har siden 2016 trænet Krav Maga og er i dag gradueret til Graduate 1 gennem Gabi Noah IKM.

I 2019 gennemførte jeg uddannelsen som civil instruktør.

Jeg træner flere gange om ugen for at dygtiggøre mine færdigheder som elev og ikke mindst som instruktør. Jeg mener, at alle bør lære selvforsvar. Hvad enten man selv, ens nærmeste eller et andet menneske får brug for hjælp, så vil man kunne gøre en forskel. Desuden giver det en lang række andre fordele. Selvtillid, fysisk og mentalt overskud og god kondition, er blot nogle af de faktorer, der følger med at træne Krav Maga.

Nana Fürst Steffensen

Jeg er instruktør og bestyrelsessuppleant i Krav Maga Jyllinge og har trænet Krav Maga siden 2016. Jeg er gradueret til niveau G1.

Jeg er vild med Krav Maga, fordi det har udviklet mig på rigtig mange områder: Jeg er blevet stærkere og mere udholdende, og jeg er gladere i min hverdag, da træningen giver mig masser af energi og overskud.

Det betyder også, at jeg sover godt om natten efter en god gang træning.
Derudover har det rykket nogle mentalgrænser for mig, og jeg har lært mig selv meget bedre at kende.

Trine Hoelgaard

Jeg er instruktør og bestyrelsesformand i Krav Maga Jyllinge. Pt. er jeg gradueret til IKM Krav Maga niveau G1, men arbejder selvfølgelig hele tiden på at blive bedre og skarpere - både som instruktør og elev.

Krav Maga har været en stor del af mit liv siden 2016, hvor jeg startede som elev i Krav Maga Jyllinge. I juli 2019 bestod jeg instruktøruddannelsen og var med til at (gen)starte klubben i Jyllinge i september 2019.

Jeg er bosat i Jyllinge sammen med min familie. Til daglig er jeg ansat som sygeplejerske i visitationen i Egedal Kommune.