Instruktører

Dany Levy-Schousboe

Jeg er instruktør og bestyrelsesmedlem hos Krav Maga Jyllinge. Jeg har siden 2016 trænet Krav Maga og er i dag gradueret til Graduate 2 i forbundet Krav Maga Danmark.

I 2019 gennemførte jeg uddannelsen som civil instruktør.

Jeg træner flere gange om ugen for at dygtiggøre mine færdigheder som elev og ikke mindst som instruktør. Jeg mener, at alle bør lære selvforsvar. Hvad enten man selv, ens nærmeste eller et andet menneske får brug for hjælp, så vil man kunne gøre en forskel. Desuden giver det en lang række andre fordele. Selvtillid, fysisk og mentalt overskud og god kondition, er blot nogle af de faktorer, der følger med at træne Krav Maga.

Trine Hoelgaard

Jeg er instruktør og bestyrelsesformand i Krav Maga Jyllinge. Pt. er jeg gradueret til niveau G2 i forbundet Krav Maga Danmark, men arbejder selvfølgelig hele tiden på at blive bedre og skarpere - både som instruktør og elev.

Krav Maga har været en stor del af mit liv siden 2016, hvor jeg startede som elev i Krav Maga Jyllinge. I juli 2019 bestod jeg instruktøruddannelsen og var med til at (gen)starte klubben i Jyllinge i september 2019.

Jeg er bosat i Jyllinge sammen med min familie. Til daglig er jeg ansat som sygeplejerske i visitationen i Egedal Kommune.